AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 14:19
Woodward: Trofæer og spændende fodboldspil er vores ultimative mål

Ed Woodward gør det klart, at klubbens målsætning er at vinde trofæer med hold, som også inkluderer spillere fra deres økonomi.


Tidligere på året kunne Manchester United offentliggøre et rekordregnskab for 2018/19-sæsonen med indtægter på £627 millioner.

I dag har Ed Woodward opdateret den økonomiske situation for det kommende år, hvor man forventer en nedgang i indtægterne grundet manglende deltagelse i Champions League. 

- Vores ultimative mål er at vinde trofæer og spille hurtigt og spændende offensiv fodbold med spillere, som er et sammenspil mellem vores spillere fra vores akademi og verdensklasse spillere, siger Woodward og tilføjer:

- Inden for de seneste år har vi investereret stort i en strukturændring i vores infrastruktur, hvor alle inden for rekruttering af spillere har arbejdet med en klar filosofi.

- Det har vi demonstreret med købene af Maguire, James og Wan-Bissaka, som har tilpasset sig godt i klubben, lyder det fra Woodward.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED