Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2020 18:47
Woodward lover investeringer: Her er tre mulige United-signings til januar

Vi har taget et kig på tre spillere, Manchester United måske kunne gøre sig forhåbninger om at signe i januartransfervinduet.


Ed Woodward udtalte så sent som denne fredag, at Manchester United fortsat var parate til at støtte Ole Gunnar Solskjær med større investeringer i spillerkøb. Spørgsmålet er, om nordmanden kan gøre sig nogle forhåbninger om at kunne tilføje en stjerne eller to allerede efter årsskiftet.

Januartransfervinduet er en sjov størrelse, og det er sjældent, vi ser de største transfers midtvejs i sæsonen, fordi de største og mest attraktive spillere fortsat har en rolle at spille for deres nuværende klub.

Jadon Sancho var og er et stort transfermål for Manchester United, men han er nok et godt eksempel på en spiller, som man skal være jubeloptimist for at tro, skifter til januar.

Vi har i stedet peget på tre andre spillere, som der måske er en reel chance for at kunne opsnappe til januar.

 

Dayot Upamecano:

Den 22-årige franske midterforsvarer er et toptransfermål for Manchester United og skulle være på blokken hos en lang række andre store europæiske klubber.

Han er attraktiv, fordi han har en frikøbsklausul på £38 millioner til sommer, men det forhindrer jo ikke nødvendigvis Manchester United i at signe ham før.

£38 millioner er en rørende lav pris for en spiller med så stort potentiale, så Leipzig kunne måske også se en fidus i at sælge ham til januar til en højere pris - særligt hvis klubben ikke avancerer i dette års Champions League og dermed går glip af en række tv- og præmiepenge herfra.

 

Eduardo Camavinga:

Det 18-årige kæmpetalent fra Rennes er blevet rygtet til Manchester United og Real Madrid, og der skal gå meget galt, hvis ikke han bliver en af fremtidens helt store stjerner.

Samtidigt opererer han på den defensive midtbane, som er en position, hvor Manchester United med fordel kunne forstærke snart. Nemanja Matic bliver ikke yngre, og Scott McTominay er ikke nogen decideret defensiv midtbanespiller.

Sidste år lukkede Rennes kun 24 mål ind i Ligue 1, og det var i høj grad takket være Camavinga, der lå og skærmede bagkæden og samtidigt var i stand til at igangsætte angreb og glide forbi modspillerne.

Med 18 måneder tilbage på sin kontrakt er det også et tidspunkt, hvor Rennes gør klogt i som minimum at overveje at sælge. £45 millioner er flere gange blevet citeret som salgsprisen. Det er mange penge for en 18-årig, men potentialet er også enormt.

 

Ousmane Dembele:

Da det stod klart, at Jadon Sancho ikke ville skifte i sommertransfervinduet, forsøgte The Red Devils at leje Dembele. Han ville dog kun skifte permanent, så denne transfer blev heller ikke til noget.

Manchester United har dog fortsat et gabende hul på højrekanten, og den 23-årige franskmand begynder igen at ligne den spiller, som FC Barcelona signede for et astronomisk beløb for få år siden.

Han ser ud til at være ved at genfinde formen, men det kan potentielt også spolere The Red Devils' chancer, nu hvor han begynder at vise sig værdifuld for catalanerne igen.

Ifølge spanske medier følger Manchester United ham dog stadig, men om det er stadig er med henblik på en lejeaftale, eller om man nu er mere åbne for et permanent skifte, er usikkert.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED