Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2021 11:47
Woodward gør status: Solskjær gør det rigtig godt

Ed Woodward har indgået i et sjældent interview med Sky Sports, hvor han kommenterer på klubbens situation.


Manchester United har nydt fremskridt i den indeværende sæson, hvilket har ført De Røde Djævle til en andenplads efter 29 spillerunder.

Træner Ole Gunnar Solskjær, der var hæftigt kritseret i begyndelsen af sæsonen har stort set formået at lukke munden på samtlige af sine kritikere - heriblandt klubbens udøvende næstformand Ed Woodward.

Det kommer selvsamme Woodward blandt andet ind på i et sjældent interview, han har indgået med Sky Sports, hvor han kommenterer på klubbens situation.

- På trods af, vores gang med klubben fortsat er alvorligt påvirket af situationen, er vi fortrøstningsfulde over, hvor modstandsdygtige,  vi har vist os under pandemien. 

- Vi er blevet mindet om fodboldens vigtighed som kilde til samfundet, underholdning samt fans' stolthed overalt i verden.

Om Solskjær:

- Fremskridtene under Solskjær er meget klare, hvor spillerne reagerer positivt på hans ledelse. Ungdomsrækkerne er der også fremskridt at fortælle om såvel som vores kvindehold, så det er alt sammen positivt.

United har generelt virket super solide i denne sæson, hvor de mest bemækelsesværdigt blot har tabt fire kampe i den indeværende Premier League-sæson.

Kan Solksjær formå at forvandle en af klubbens mange uafgjorte resultater til sejre, ligner De Røde Djævle pludselig seriøse kandidater til et fremtidigt mesterskab.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED