Wolves og Brighton delte porten i målrig affære

Af Rasmus Bendrup
08.12.2019 Kl. 18:24
Wolverhampton og Brighton spillede 2-2 i aftens kamp på American Express Community Stadium.

Wolverhampton og Brighton er begge kommet godt fra land i indeværende Premier League-sæson, hvor klubberne ligger henholdsvis nummer syv og nummer 13.

I dag skulle de så krydse klinger på Brightons hjemmebane, American Express Community Stadium, i hvad der skulle blive en underholdende affære.

Det første mål blev scoret efter 27 minutter, da Wolverhamptons Diogo Jota afsluttede på et flot oplæg fra topscoreren Raul Jimenez, som med højrefoden kunne spille Jota fri i boksen, hvorfra han ikke fejlede.

Herefter tog det fart, da Brighton udlignede efter 34 minutter, da Dale Stephens sendte en bold afsted mod Neal Maupay, som gjorde arbejdet færdigt med en flad afslutning.

Blot to minutter senere blev ondt værre for Wolverhampton, da Brighton igen fik nettet. Denne gang var det Davy Pröpper, der headede bolden i kassen efter at Leandro Trossard sendte ind bold ind i feltet fra venstresiden.

Kort før halvleg svarede Wolves dog igen, da Jota scorede for anden gang i kampen. Førnævnte Pröpper smed sløset bolden væk til Wolves' Jonny, som smed bolden ind til Jota i et kontraangreb. Jota scorede via stolpen, og mere skete der ikke før pausefløjt.

Der blev ikke scoret yderligere, hvilket ikke rykker det store ved stillingen, da både Brighton og Wolverhampton så rykker én plads frem i tabellen, og ender på henholdsvis 12. og sjettepladsen efter 16 runder.