AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 22:51
Wolves eller Liverpool er afsendere: Benfica har afvist 'anonymt' €60m-bud

Benficas præsident Luis Filipe Vieira har afvist et stort bud på angriberen Carlos Vinicius.


Det er en lidt sjov historie med den 25-årige brasilianer Carlos Vinicius, der tidligere har spillet i Napoli og AS Monaco uden nogen succes, og nu er han et år senere 100 millioner euro værd.

Vinicius har på nærmest uforklarlig vis blomstret op ud af ingen ting og banket 20 kasser og lagt op til yderligere 12 scoringer i 36 kampe i denne sæson, hvilket altså forklarer, hvorfor Benfica pludselig kræver så meget for ham.

Én klub må dog have misforstået, hvad Benficas krav lød på, hvilket Benfica-præsidenten Luis Filipe Vieira fortæller i i et interview, hvor han afslører, at han har afvist et bud på 60 millioner euro af en klub, han vil holde anonym.

- Jeg modtog et bud på 60 millioner euro for Vinicius, men afslog det. Han koster stadig 100 millioner euro, fortalte Vieira til BTV. 

Det virker usandsynligt, at buddet ikke er kommet fra enten Liverpool eller Wolves, eftersom begge klubber gentagende gange er blevet sat i forbindelse med Vinicius, der ikke har haft mange andre seriøse bejlere oppe og vende i medierne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED