AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 19:09
Wolves-boss afviser krisetegn hos oprykkerne

Efter en god start på sæsonen har Wolverhampton tabt sine tre seneste kampe i Premier League. Søndag venter en svær opgave ude mod Arsenal.


Manager Nuno Espirito Santo afviser, at der skulle grund til bekymring i Wolverhampton oven på tre nederlag i træk.

- Vi er ikke det bedste sted lige nu, men det bliver vi nødt til at reagere på. Hver situation er en udfordring for tiden, så vi skal blive bedre. Vi skal udvikle os, siger Nuno ifølge mediet Football365.

Det er første gang, at holdet har tabt tre gange i træk, siden den tidligere portugisiske måkmand overtog trænersædet i klubben tilbage i maj 2017.

Wolves havde ellers fået en god start på Premier League med mange flotte sejre i september, der også førte til, at Nuno Espirito Santo blev kåret til månedens manager.

Men siden da har både Watford, Brighton og senest Tottenham formået at gøre ondt på ulvene, der skal forsøge at genvinde vindermentaliteten mod Arsenal på søndag.

- Vi har reageret flot på den dårlige indsats mod Watford, men vi fik alligevel ikke det ønskede resultat mod Brighton eller Tottenham. Men indstillingen i de kampe var god, siger Nuno og fortsætter:

- Vi jagtede resultatet mod Tottenham og gav alt, hvad vi havde. Der var mange positive ting at tage med videre fra kampen, men også mange ting vi skal forbedre.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED