AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 13:57
Winks: Liverpool og City bør frygte os

Tottenham-spilleren føler, at de to store mesterskabskandidater burde frygte truslen fra Tottenham.


Manchester City dominerede lørdagens kamp mod Tottenham, men måtte nøjes med ét point, da Gabriel Jesus' mål i overtiden blev underkendt.

Lucas Moura scorede det udlignende mål til 2-2 efter en dødbold, hvilket vakte minder om målet, som Fernando Llorente sendte The Citizens ud af Champions League med sidste sæson.

For alle hold har svagheder, og Tottenham er efterhånden blevet gode til at udnytte dem, mener Harry Winks, som efterhånden føler, at pointdelingen mod mestrene burde rejse bekymrede miner hos Manchester City og Liverpool.

- Alle hold har svagheder, og mod City udnyttede vi dem, særligt på hjørnesparkene. Vi ved, hvor gode vi er, og vi ved, at vi er et tophold, men vi er også blevet gode til at tilpasse os modstanderen for at få et resultat, siger Winks til London Evening Standard.

- Jeg synes, at City og Liverpool burde bekymre sig om os. Vi har gennem de seneste år vist, at vi kan konkurrere med de bedste hold i verden, og det er vigtigt, at vi også kan få resultater ude mod hold som City.

Tidligere har en typisk kritik af Tottenham været, at holdet manglede vindermentalitet, men den mener Harry Winks, at manager Mauricio Pochettino har rusket frem i dem.

- Træneren tillader ikke frygt. Vi går ikke ind til kampene og tror, vi har tabt på forhånd. Vi går ind og ved, at vi kan vinde og udspille alle. Det er sikkert også derfor, at vi kom fra Etihad Stadium med et point, siger Winks.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED