AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 09:13
Winks inden Pochettino-fyring: Jeg er ham evigt taknemmelig

Blot få timer før, Mauricio Pochettino blev fyret, hyldede Harry Winks manageren.


Det kan gå hurtigt i fodbold, og det måtte alle Tottenham-fans erfare, idet Mauricio Pochettino blev fyret, mens José Mourinho denne morgen blev udnævnt som ny manager.

Dog er det muligvis ikke alle, der er lige begejstrede for det skifte i hierarkiet, da Harry Winks via Talksport nåede at rose sin daværende manager, Mauricio Pochettino, til skyerne.

- Jeg har sagt det mange gange før, og jeg vil altid sige det. Jeg har alt at takke manageren for. Han gav mig muligheden, og jeg ville ikke være den, jeg er i dag, hvis det ikke var for ham, sagde Winks til Talksport.

- Selvfølgelig har jeg skulle arbejde for det, men at få muligheden til at starte med er altid svært. Jeg er ham evigt taknemmelig.

Så hurtigt kan det desværre for Winks gå i fodbold, og han skal sammen med resten af Spurs-mandskabet nu indstille sig til, hvad man må forvente er en ny spillestil under Mourinho.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED