Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 08:33
Wilshere: Drømmen er at vende tilbage til Arsenal

Jack Wilshere ved godt, at Arsenal næppe kommer til at tilbyde ham en ny kontrakt, men han har ret til at drømme.


Jack Wilshere står fortsat uden klub, efter han i fællesskab med West Ham blev enige om at ophæve sin kontrakt med klubben. Nu drømmer han om at vende tilbage til klubben, det hele startede for, Arsenal, selvom han godt er klar over, at sandsynligheden er meget, meget lav.

- Man kan aldrig sige aldrig. Jeg er en Arsenal-mand, men der er intet fra klubben. Jeg har ikke snakket med nogen om at vende tilbage, men det ville være drømmen, siger Wilshere til ITV Football Show.

- Jeg er ikke dum. Jeg ved godt, der sikkert ikke er nogen chance for, at det sker, men jeg er en Arsenal-tilhænger, elsker klubben, og jeg ønsker dem kun det bedste.

Wilshere ville elske chancen for at arbejde sammen med Mikel Arteta, hvem han kun har hørt positive ting om.

- Han er involveret i alt, og han styrer det meste, ud fra hvad jeg har hørt. Han ved, hvad han ønsker, og hvor spillerne skal være. Han ønsker hårdt arbejde til hver træning, og det synes jeg, man kan se, fortæller Wilshere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED