AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 21:07
Wilshere: Denne legende fik mig til at forelske mig i fodbold

West Hams Jack Wilshere har afsløret, hvem der fik ham til at blive forelsket i fodbold som lille - og det er meget passende en West Ham-legende.


Jack Wilshere havde som 16-årig alverdens succes og hædder for sine fødder, hvor han blev udset som en af verdens største talenter, der havde muligheden for at overgå spillere som for eksempel West Ham-legenden Paolo Di Canio.

Det havde i hvert fald været en stor bedrift for Wilshere selv, der på Instagram har delt, hvilken spiller, der fik ham til at falde for fodbolden - og her svarede han passende Di Canio.

Om dette er den rene sandhed, eller om Wilshere fedter en lille smule for sine West Ham-tilhængere, kan der nok herskes en smule tvivl omkring, men når det så er sagt, så var Den Skøre Italiener bestemt heller ikke nogen dårlig spiller.

Han nåede 190 kampe i Premier League, hvor han scorede 67 mål - heriblandt et hav af drømmekasser samt utallige fine detaljer.

Hvis du lige vil underholdes lidt af nostalgi, mål og eminent boldbehandling i en meget fin blanding, så se med i videoen her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED