AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2020 21:40
Willian vil blive i London trods muligt Chelsea-exit

Willian udtrykker et klart ønske om at blive i London sammen med sin familie.


Til sommer skal Willian måske sige farvel til Chelsea, men det er ikke sikkert, at brasilianeren skal finde sig en ny by at bo i. For han vil rigtig gerne blive i London.

Siden sommeren 2013 har han boet i London, da han skiftede til Chelsea fra Anzhi, men på nuværende tidspunkt har han kontraktudløb efter sæsonen, og ikke meget tyder på, at han kan blive enig med the Blues om en ny aftale.

Derfor kan han blive nødt til at finde sig en ny klub, og her vil han formentlig sigte efter en klub, der tillader, at han kan blive boende i London.

For nylig har han nemlig bestået testen for at få britisk statsborgerskab, og han befinder sig utrolig godt i London sammen med sin kone og børn.

- London er der, hvor jeg vil blive. Det er her, jeg har min familie og min kirke. Jeg ønsker, at mine pige vokser op her, skriver han i en klumme for The Players’ Tribune.

Willian har tidligere været en spiller, som José Mourinho har et godt blik for, og portugiseren er lige nu manager for Tottenham, der altså holder til i London. Hvorvidt det kan blive en realitet, må tiden dog vise.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED