Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 09:13
Willian om tidl. Chelsea-stjerne: Vi lavede altid sjov med hans vom

Eden Hazard kunne virkelig godt lide at spise, fortæller Willian i et interview med ESPN Brasil.


Da Eden Hazard efter en lang transfersaga blev præsenteret som ny mand i Real Madrid, "flød" han en smule ud under den hvide trøje.

Han har sidenhen erkendt, at han vistnok tog et par kilo på under sin ferie forud for skiftet, at det var sket før, og at han altid smed de overflødige kilo hurtigt igen.

Nu bekræfter hans tidligere holdkammerat fra Chelsea, Willian, hvad vi allesammen godt vidste; Hazard er glad for mad. Heldigvis var den belgiske stjerne i stand til selv at se det sjove i det.

- Han elskede at spise en masse, og så lavede vi sjov med ham. Nogle gange ville han sidde ned, så hans mave stak ud, og så jokede vi med ham, fortæller Willian i et interview med ESPN Brasil.

- Vi ville for sjov stirre på hans vom, så han ville sige; "Lad være med at kigge!". Han tog det dog altid som sjov og spillede selv med på det.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED