Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 19:38
Willian om FA Cup-udeladelse: Meget uheldigt

Willian er ikke involveret i dagens kamp mellem Arsenal og Chelsea.


Willians kontrakt med Chelsea udløber næste weekend, hvorfor man kunne tro, at det var årsagen til, at han ikke er med til dagens FA Cup-finale.

Man kunne således tro, at et skifte til en anden klub er forestående, og det afviser brasilianeren da heller ikke selv, da han i dag blev adspurgt af klubbens egen kanal, hvor han blot sagde, at 'det er meget uheldigt, at han ikke er med i truppen'. 

Football London skriver i den forbindelse, at der ikke har været fremskridt i forhandlingerne om en kontraktforlængelse, og Willian har således været rygtet til flere af ligakonkurrenterne.

Willians kontrakt med Chelsea udløber efter Champions League-opgøret mod Bayern München, og den 31-årige brasilianers agent har allerede bekræftet, at man snakker med andre klubber, hvorfor Willians dage i Chelsea ser ud til at være talte.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED