Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 17:41
Willian klar til at underskrive kort kontrakt med Chelsea

Willians fremtid i Chelsea har længe set ud til at nå sin ende 30. juni, hvor brasilianerens kontrakt med klubben udløber, men han kan muligvis være på vej mod en kort kontraktforlængelse.


Willian har ikke lagt skjul på, at hans fremtid ligger et andet sted end i Chelsea, da klubben har tilbudt ham en toårig kontrakt, men han selv ønsker en kontrakt, der løber de næste tre år.

På grund af COVID-19 er Premier League i øjeblikket suspenderet, men sæsonen starter muligvis op igen i løbet af juni, hvilket betyder, at sæsonen først afsluttes sent i juli eller august.

Den brasilianske offensivspiller er derfor åben for at skrive en kort kontrakt, der gør, at han kan spille den nuværende sæson færdig for sin nuværende klub, inden han drager videre.

- Det er en svær situation, fordi Chelsea tilbudte mig en toårig kontrakt, og de ændrer ikke, hvad de tilbudte mig. Jeg sagde, at jeg ønskede tre år, har Willian tidligere sagt til Esporte Interativo om sin kontraktuelle situation i Chelsea ifølge Daily Mail.

- Situationen er svær på grund af det. Jeg ved virkelig ikke, om det er muligt at blive. Mit mål er at fortsætte med at arbejde og fokusere på resten af sæsonen, så Chelsea kan fortsætte med at vinde kampe.

- Jeg har et klart sind, og jeg er fokuseret på resten af sæsonen. Lad os se, hvad der sker.

Willian har været rygtet til Chelseas liga- og lokalrivaler fra Tottenham og Arsenal i den seneste tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED