Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2021 17:35
Willian José: Stolt af muligheden for at bære denne trøje

Den nytilkomne Wolverhampton-angriber glæder sig over muligheden for at spille Premier League for Wolves.


Wolverhampton fik den angriber, de ledte efter i Willian José, eftersom Raul Jimenez var ude for en alvorlig hovedskade, og stadig har et stykke vej tilbage til kampform. 

Willian Jose kommer til klubben på en lejeaftale for resten af sæsonen, og den brasilianske angriber er også meget lykkelig for at kunne spille i Premier League. 

- Jeg er meget glad. Det er et nyt eventyr, en ny udfordring. Jeg er virkelig fokuseret på at have en god anden halvdel af sæsonen med mine holdkammerater, siger José til Wolverhamptons hjemmeside. 

- At blive holdt øje med af én af de store klubber i Premier League er en ære for mig. Jeg har set mange af deres kampe inden skiftet, og det motiverer mig at blive en del af dette projekt.

- For mig er det en drøm, der går i opfyldelse at få lov til at spille i denne liga, og hvem ved, måske laver jeg historie i Premier League, afslutter han. 

Willian José spillede 170 kampe for Real Sociadad, hvor det blev til 62 mål og 15 assist.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED