AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 12:03
Willian: Jeg vil have fem år mere i Chelsea

Den brasilianske offensivspiller insisterer på, at han aldrig ønskede at forlade Chelsea, hvor han drømmer om at blive mange år endnu.


Piben har i den grad fået en anden lyd for Willian efter Antonio Conte blev erstattet af Maurizio Sarri.

Længe tydede det nemlig på, at Willian ville skifte til enten Barcelona eller Manchester United denne sommer, og brasilianeren er tidligere citeret for at sige, at der ikke var nogen chance for, at han ville forblive på Stamford Bridge, hvis Antonio Conte var fortsat som træner.

Det gjorde Conte som bekendt ikke, og nu insisterer den 30-årige kantspiller på, at han aldrig overvejede at forlade Chelsea.

- Der er masser folk, som siger en masse i pressen, men jeg sagde aldrig, at jeg ville forlade Chelsea. Aldrig, siger Willian til Chelseas officielle hjemmeside. 

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg ville blive i Chelsea så længe som muligt, og at jeg er glad her.

Willian, der i sin tid var lige ved at skrive kontrakt med Tottenham, inden han i sidste øjeblik ændrede mening og satte sin signatur på en kontrakt med Chelsea, har nu været i klubben i fem år. Nu er håbet, at han kan fordoble sin tid hos The Blues.

- Mit hoved har hele tiden været i Chelsea, og min plan, da jeg ankom til klubben, var at blive her så længe som muligt. Nu har jeg været her i fem år, og jeg håber at blive i fem mere, siger Willian.

- Jeg ved, at jeg kun har kontrakt i yderligere to sæsoner, men jeg håber, jeg kan blive flere år i Premier League. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED