AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 10:18
Willian: Hazard vil bare gerne spille for Chelsea

Willian håber, at Eden Hazard forbliver i Chelsea, og den brasilianske winger insisterer på, at belgieren aldrig har nævnt Real Madrid.


Eden Hazard holder kortene tæt på kroppen i medierne såvel som omklædningsrummet, for Willian har aldrig hørt den belgiske Chelsea-stjerne omtale et muligt skifte til Real Madrid.

- Der er ingen tvivl om, at han er fokuseret på Chelsea. Han har aldrig snakket om Real Madrid, han vil bare gerne fortsætte med at spille for Chelsea, siger Willian til Daily Mail.

Men selvom Willian insisterer på, at Eden Hazard ikke er distraheret over rygterne om sin fremtid, så tør brasilianeren ikke udelukke, at denne sæson bliver Hazards sidste på Stamford Bridge. 

- Jeg håber, han bliver, men man ved aldrig, hvad der kommer til at ske i fodbold. Eden er fantastisk, en af de bedste spillere i verden, min ven og en af de bedste spillere, jeg nogensinde har spillet med, fortæller Willian.

- Jeg bliver bare nødt til at sige, at jeg håber, han bliver i klubben.

Eden Hazard har tidligere omtalt Real Madrid som sin "drømmeklub" -  og kaldt Zinedine Zidane for sit "idol". 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED