Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2020 15:35
Willian: Arteta og Edu overbeviste mig til at ignorere Barcelona

Brasilianske Willian afslører, hvordan Arsenals manager og tekniske direktør, Mikael Arteta og Edu, overbeviste ham til at skifte til Arsenal i sommers


Willian skiftede til Arsenal på en tre-årig kontrakt i sommers, og det var på grund af manager Mikel Arteta og tekniske direktør Edu. som begge fortalte ham, hvorfor han skulle skifte til klubben, selvom der var interesse fra Barcelona. 

Den nuværende Arsenal-spiller fortæller til mediet, FourFourTwo, hvorfor han endte med at skifte klubben. 

- Fra første samtale med Arteta og Edu, viste de stor interesse i at få mig med om bord, fortæller Willan. 

- Det var virkelig vigtigt, for det viste deres respekt for mig som professionel og deres overbevisning om, hvilken retning klubben ville.

- Arsenal fortalte mig, hvordan jeg ville passe ind og kunne hjælpe holdet med at nå målene. Jeg er meget glad for at være her, afslutter Willian. 

Derudover fortæller Willian i interviewet, at der var mange rygter om et skifte til Barcelona, men at klubben aldrig kom med en officiel kontakt til spilleren. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED