AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2019 16:29
Wijnaldum om sejr: Det var ikke kønt

Matchvinder Georginio Wijnaldum erkender, at Liverpool havde det svært lørdag middag, men han glæder sig over de tre point.


Sheffield United kæmpede en heroisk kamp hjemme på Bramall Lane, da topholdet Liverpool lagde vejen forbi lørdag middag. Oprykkerne stod dybt og kompakt på banen og det gjorde det svært for Liverpools offensiv. Efter 70 minutters spil lykkede det dog gæsterne at komme i front.

Georginio Wijnaldum tog chancen fra kanten af feltet, og selvom hans afslutning sad lige på målmand Dean Henderson, så gik bolden alligevel i mål efter en målmandsdrop. Dermed formåede Liverpool at vinde kampen med 1-0.

Efterfølgende erkendte den hollandske matchvinder, at spillet ikke havde været kønt.

- Vi startede ikke kampen særlig godt. Vi spillede for langsomt og samtidig gjorde Sheffield det svært for os. I anden halvleg forsøgte vi at gøre det bedre, men vi må bare erkende, at spillet var ikke kønt i dag, udtalte hollænderen til BT Sport efter kampen og tilføjede:

- Men vi skal være glade for de tre point. For et par sæsoner siden havde vi svært ved at vinde kampe som disse, men i sidste sæson og denne er det gået meget godt, slutter Georginio Wijnaldum.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED