AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 13:55
Wijnaldum: Liverpool kan lave en Invicibles

Georginio Wijnaldum tror på, at han og holdkammeraterne kan blive det andet engelske hold i nyere tid til at gå ubesejret gennem en sæson i Premier League.


Liverpool har fået en flyvende start på den nye sæson i Premier League, hvor The Reds topper rækken med maksimum point efter otte kampe. Derudover har Jürgen Klopps mandskab allerede fået et forspring på otte point til sidste sæsons mestre fra Manchester City.

Den gode start på sæsonen har fået klubbens hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum til at tro på en sæson uden nederlag. Det eneste hold, der i nyere tid har formået at gå igennem en hel Premier League-sæson var Arsenal tilbage i 2003/2004-sæsonen, hvor Arsene Wengers mandskab vandt Premier League efter 26 sejre og 12 uafgjorte opgør.

Selvom det endnu er tidligt på sæsonen, så tror Georginio Wijnaldum på, at han og holdkammeraterne kan gå igennem sæsonen uden nederlag og dermed lave en invincibles-sæson.

- Det er muligt. Ingen ved, hvad der kommer til at ske i løbet af sæsonen. Vi har haft heldet på vores side indtil nu, men vi har også arbejdet hårdt for det, siger hollænderen og fortsætter:

- Jeg vil sige det sådan. Vi har ikke fokus på, at Arsenal gik igennem en sæson uden at tabe. Vi går bare ind til hver kamp i forsøget på at vinde den, og så må vi se, hvordan det går i løbet af sæsonen, slutter Georginio Wijnaldum.

Liverpool skal søndag en tur til Old Trafford og møde ærkerivalerne fra Manchester United. Storkampen fløjtes igang søndag klokken 17:30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED