AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 14:00
What The Fuck Facts: 10 vilde ting du ikke vidste om PL-stjernerne

Vi har samlet 10 vilde facts, du ikke vidste om Premier League-stjernerne.


Den tidligere Arsenal-profil Alex Song har 27 (!) søskende. 17 søstre og 10 brødre. 

Maynor Figueroa, der spillede for Wigan og Hull, har blot tre tæer på venstre fod.

Den tidligere Liverpool-back Steve Finnan er den eneste spiller, som kan prale af at have spillet i The National League, de fire bedste engelske rækker, Intertoto Cuppen, UEFA Cuppen, Champions League og VM.

Joey Barton er kendt som en skidt karl på banen, men han er blid som et lam i forhold til hans bror, Michael, der er dømt for mord. Broderen dræbte en ung mand med en isøkse.

Den tidligere Tottenham-træner Martin Jol har to brødre ved navn Dick og Cock. Dick Jol var topdommer og dømte tre kampe ved EM 2000, mens Cock Jol var assistent for Martin Jol i flere klubber. 

Emmanuel Adebayor lærte først at gå som 4-årig. Ifølge angriberen så han som 4-årig en fodboldbold og løb pludselig efter den, selvom han inden da ikke kunne gå. 

Ryan Giggs er ikke waliserens fødenavn. Faktisk er han født Ryan Wilson, men efter forældrenes skillemisse skiftede han som teenager navn til Ryan Giggs. 

Ifølge mexicansk politi bliver der begået færre forbrydelser i Mexico, når Javier Hernandez spiller. Samtidig går flere mexicanske kvinder i fødsel, når Hernandez er på banen, da de bliver så spændte over udsigten til et mål fra den mexicanske angriber. 

Arsene Wenger har fået en asteroide opkaldt efter sig ved navn 33179 Arsénewenger

Paul Robinson er den eneste målmand, der både har scoret, assisteret og tilkæmpet sig et straffespark i Premier League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED