AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 20:26
West Ham tog sejren i hæsblæsende opgør

West Ham tog alle tre point mod Southampton trods chancer i begge ender.


West Ham skulle på udebane forsøge at vende skuden efter to nederlag til henholdsvis Wolves og Arsenal. Dagens opgave lød på kriseramte Southampton, som er at finde under stregen. 

Southampton havde danske Pierre Emile Højbjerg med fra start, mens Jannik Vestergaard så til fra bænken i hele kampen.

VAR havde en central rolle i kampen, og kom i brug allerede efter 26 minutter, da det lignede et straffespark til West Ham, men det blev efter en grundig undersøgelse ikke dømt. 

Kampen og West Ham fortsatte, og efter 37 minutter klappede Sebastien Haller bolden ind bag Alex McCarthy i Saints-buret, da den faldt for fødderne af ham et stykke ude.

Haller fik ikke det reneste træf på bolden, men retningen var nok til at at McCarthy var chanceløs i målet.

I anden halvleg kom der turbo på chancerne, ligesom VAR igen kom i spil. Efter 52 minutter fik Michail Antonio kæmpet sig igennem forsvaret, hvorefter han flot sendte bolden i det lange hjørne, men scoringen blev via VAR annulleret, da han ramte bolden med hånden undervejs.

Efterfølgende bølgede kampen frem og tilbage, og Southamptons Danny Ings fik testet både overligger og stolpe, ligesom han klaskede bolden i nettet, hvor der kort forinden var dømt frispark.

Det talte altså ikke, og derfor endte det med tre vitale point for West Ham, som dermed er at finde på ligaens 15. plads efter 17 kampe. Holdet har fire point ned til Southampton, som ligger lige under stregen med 15 point.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED