West Ham sejrede sikkert i Europa League-premiere

16.09.2021 Kl. 19:45
Der var ingen slinger i valsen for Moyes og co., da besejrede Dinamo Zagreb torsdag aften.

Det er fem år siden at West Ham sidst havde planer om europæisk fodbold i midtugen, men London-klubben er tilbage og dét med manér.

David Moyes og The Hammers drog til Zagreb og fik fuldt udbytte, da Dinamo Zagreb blev besejret på eget græs.

West Ham lagde fornemt fra land, da brandvarme Michail Antonio udnyttede en fejlaflevering fra hjemmeholdet i det 21. minut. En hurtig bolderobring og en dribling senere var West Ham foran med 1-0.

Efter pausen kunne Hammers-stjernen Declan Rice så udbygge føringen efter en bolderobring og en imponerende solotur fra egen banehalvdel. Rice satte køligt bolden ind mellem benene på keeperen og så var sejren grundlagt.

Mere blev det ikke til i opgøret og dermed kan David Moyes glæde sig over den flotte start på det europæiske efterår.

Næste store opgave for West Ham kommer i weekenden, hvor man får besøg af Manchester United.