West Ham sejrede i livligt derby

Af Søren Nørgaard
08.12.2018 Kl. 17:15
West Ham vandt London-derbyet mod Crystal Palace med 3-2.

Crystal Palace fik den perfekte start på lørdagens London-derby mod West Ham, da de allerede efter seks minutter bragt sig i front på London Stadium. James McArthur fik efter en dødbold sendt bolden i nettet, men det var også noget af det eneste, som de fremmødte fik at se i første halvleg, som ellers var uden de store chancer.

West Ham var anderledes aggresive, da de kom ud til anden halvleg, og det gav pote med det samme. Robert Snodgrass bragte balance i regnskabet med et flot skud fra distancen. Udligningen gav hjemmeholdet selvtillid og efter en time kom de også i front.

Felipe Andersons frispark blev reddet af Wayne Hennesey, men Javier Hernandez var først over returen og så stod der 2-1 til West Ham. Felipe Anderson gjorde det kort efter til 3-1 med et flot skud fra distancen. Jeffrey Schlupp bragte spænding tilbage i opgøret med sin reducering til 3-2 efter 75 minutter.

Der blev imidlertid ikke scoret mere i kampen og West Ham kunne dermed tage de tre point med fra London-derbyet.