Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 11:12
West Ham sænker Rice-prisen: Disse fire klubber er klar til at betale nu

Fire klubber har tilkendegivet, at de er parate til at byde på Declan Rice, hvis West Ham ender med at sænke prisen på den 22-årige midtbanespiller.


Fire klubber har over for West Ham givet udtryk for, at de er parate til at byde på Declan Rice, hvis The Hammers sænker prisen på den 22-årige engelske landsholdsspiller. Det erfarer 90 Min.

Tidligere skulle West Ham have værdisat Rice til omkring £80 millioner, og det var dét prisskilt, som fik Chelsea til at udskyde planerne om at signe den defensive midtbanespiller i sommertransfervinduet.

Men der er gode chancer for, at West Ham nu er klar til at sænke prisen markant - ned til omkring £50 millioner ifølge 90 Min. Det skyldes de økonomiske konsekvenser af coronapandemien, som selvfølgelig rammer klubbens indtægter hårdt på grund af manglende billetsalg og færre sponsorpenge.

Og når salgsprisen er tættere på de £50 end £80 millioner, er der mange flere klubber end bare Chelsea om buddet. Manchester United er allerede blevet sat i forbindelse med Rice af andre medier, men kilder tæt på situationen fortæller til 90 Min, at der i alt er fire duellanter, fordi Manchester City og Liverpool har også udtrykt interesse.

Rice er repræsenteret af sin far, og familien skulle nu overveje mulighederne, som de står med forud for en mulig sommertransfer. Chelsea og Manchester City ser ham hovedsagligt som en midterforsvarer, mens Manchester United og Liverpool ønsker at bruge ham på den defensive midtbane.

Det vides ikke, hvilken rolle Rice helst ser sig selv i i fremtiden, men ifølge 90 Min er det en stor del af spilleren og familiens overvejelser.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED