AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 22:32
West Ham-profil vil dræbe racismen: Indfør pointstraf og luk stadions

Michail Antonio ser gerne, at FA og UEFA gør mere i arbejdet for at komme racismen til livs. West Ham-spilleren opfordrer til at straffe klubberne fremfor individerne.


Denne Premier League-sæson har budt på flere triste sager, hvor modstanderholdets fans er kommet med racistiske tilnærmelser. 

Mohamed Salah modtog racistiske tilråb fra West Hams fans, mens Chelseas fans krænkede Raheem Sterling tilbage i december. I samme måned kastede en Tottenham-fan en bananskræl efter Pierre-Emerick Aubameyang, hvilket resulterede i, at gerningsmanden fik en bøde samt karantæne i fire år.

Ifølge West Hams Michail Antonio bør man dog ændre i måden, man straffer på. Englænderen mener, at det bør ramme klubben fremfor individet.

- At straffe et individ gør ingenting. Den ene person får karantæne for livet, men ingen har et billede af hans ansigt. Han kan komme tilbage på stadion. Fansene elsker deres klub, og hvis man straffer klubben, vil fans og venner vende sig mod ham, sagde Antonio til Sky Sports

- Hvis man begynder at spille kampe bag lukkede døre eller fratrækker point, er problemet deres eget, og det skal de selv håndtere. 

Sky Sports kunne mandag afsløre resultatet af en rundspørge, der viste, at 86% af alle fodboldfans, som ofte er på stadion i Storbritannien, har været vidne til en racistisk hændelse. Det høje tal kommer bag på Antonio, som ønsker, at FA og UEFA vil være mere strikse i kampen mod racisme. 

- 86% er højt. Det havde jeg ikke troet. Jeg vil have gættet på 40%. Jeg føler, at det bliver værre og værre, men jeg vil ikke skyde skylden på de engelske ligaer. Jeg synes, at FA og UEFA bærer skylden, fordi jeg synes ikke, at de er strenge nok, når det sker. 

- Racisme på fodboldstadions kan stoppes, men det afhænger af, hvad FA og UEFA vil gøre ved det. Hvis de vil slå hårdt ned på det i næste sæson, kan det tage fem eller 10 år, før det er udryddet. 

- Hvis de bliver ved med at tænke på andre løsninger fremfor bare at gøre noget ved det, kan det tage generationer at dræbe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED