AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 10:13
West Ham-profil drømmer om MLS

En anonym kilde har fortalt The Athletic, at Jack Wilshere drømmer om MLS-fodbold.


Det blev aldrig det talent, man havde håbet på i Arsenal.

Sådan var skæbnen desværre for Jack Wilshere, der grundet mange alvorlige skader aldrig fandt sig helt til rette i London.

Hos West Ham har fodbolden også været præget af uregelmæssig spilletid på grund af skader og generelle problemer, og det har tilsyneladende haft stor effekt på Wilshere.

The Athletic hævder i den forbindelse, at Wilshere drømmer om et skifte til Major League Soccer, hvor han kan blive en af de altoverskyggende stjerner.

Journalisten mener at vide, at kilder tæt på Wilshere har hørt ham sige, at den langsommere fodbold og spillestil i Amerika appellerer til midtbanespilleren, og han derfor gerne vil skifte.

Jack Wilshere vil kunne blive en af mange engelske fodboldspillere, der efter en lang karriere vender snuden over Atlanten og til MLS.

Det har blandt andre Wayne Rooney, Steven Gerrard og Frank Lampard tidligere gjort.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED