Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 18:44
West Ham og europæiske topklubber jagter høj Bundesliga-bomber

23-årige Sasa Kalajdzic har haft en god succes i Stuttgart, der er villige til at sælge deres angriber til en overkommelig pris denne sommer


Stuttgart-angriberen Sasa Kalajdzic har gang i en ret god stime. Da han i dag sikrede sit hold et point ude mod Frankfurt, var det således med sin syvende scoring i de seneste seks ligakampe. I alt er den næsten to meter høje profil oppe på 12 Bundesliga-mål og fire assists, og det har skabt interesse rundt omkring. 

Således kan The Daily Mail fortælle, at West Ham nu har fået øjnene op for Kalajdzic i deres jagt på en ny angriber til at erstatte Sebastian Haller, der er skiftet til Ajax. De ser dog ud til at få konkurrence fra både Roma og RB Leipzig, der begge har vist seriøs interesse i Stuttgart-profilen også. 

Og det er ikke kun de fine målscoringsstatistikker, der virker lokkende på klubberne. For Stuttgart skulle nemlig også være klar til at sælge Kalajdzic for blot 15 millioner pund denne sommer. 

Den serbisk-østrigske angriber har spillet i Stuttgart siden 2019, men spillede i sidste sæon kun en birolle i deres oprykning fra 2. Bundesliga. Han har kontraktudløb i 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED