AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 22:40
West Ham-manager bekymret over dårlig form

West Ham-manager Manuel Pellegrini lægger ikke skjul på, at han er bekymret over sit holds nuværende form i Premier League.


West Ham indledte sæsonen med en nederlag på 5-0 til Manchester City, men i de efterfølgende seks kampe fik The Hammers 12 point på kontoen. I de seneste fem kampe har Manuel Pellegrinis mandskab dog kun fået et point og lørdag tabte klubben 3-0 til Burnley.

Efter kampen lagde den chilenske manager ikke skjul på, at holdets nuværende form bekymrer ham.

- Selvfølgelig er det en bekymring at se, hvordan vores præstationer er blevet dårligere i de seneste kampe. Vi er uden tvivl inde i en dårlig periode, men vi er nødt til at holde sammen og præstere som et hold, udtalte han til Sky Sports efter kampen.

Manuel Pellegrini lagde samtidig vægt på, at han har tænkt sig at bruge landsholdspausen på at få genopbygget troen og spilleglæden i truppen:

- I den seneste periode har vi haft flere dårlige præstationer fra forskellige spillere. Nu handler det om at genoplade batterierne og genopbygge troen hos spillerne, sluttede Manuel Pellegrini. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED