AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
08:01:2017 17:56
West Ham klar med nyt bud på Snodgrass: Tilbyder spiller + penge

West Ham er snart klar med et nyt bud på Robert Snodgrass - og angriber Ashley Fletcher skal bruges til at overtale Hull til at sælge.


West Ham fik tidligere på ugen et bud på £3 millioner på den skotske midtbanespiller Robert Snodgrass afvist af hans klub Hull, men er klar med endnu et bud. 

Nu vender West Ham ifølge Daily Mirror inden længe tilbage med et forbedret bud på Snodgrass. Avisen skriver, at The Hammers er klar til at tilbyde den unge angriber Ashley Fletcher som en del af en eventuel handel. 

Inklusionen af Fletcher appellerer ifølge avisen til Hull, der er på jagt efter en angriber i dette vindue. 

De er blevet sat i forbindelse med den tidligere Barcelona og Inter-angriber Samuel Eto'o, men The Tigers har endnu ikke haft held med at overtale den 35-årige angribers klub, Antalyaspor, til at lade ham skifte. 

Men skulle West Ham tilbyde 21-årige Fletcher, der i sommer kom til klubben fra Manchester United, i en pakkeløsning, der samtidig inkluderer £2 millioner, så kan skiftet blive en realitet. 

Snodgrass har i denne sæson haft en hånd i 53% af Hulls 17 Premier League-mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED