AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 13:22
West Ham har to målmænd i kikkerten

West Ham vil bruge vinterens transfervindue på at forstærke sig på målmandsposten, og ifølge London Evening Standard har de udset sig to målmænd.


West Ham har siden slutningen af september været uden førstemålmanden Lukasz Fabianski, hvilket har været rigtig dyrt for the Hammers, da reserven Roberto på ingen måde har imponeret. 

Manuel Pellegrini har derfor set sig nødsaget til at benytte 33-årige David Martin i buret i de seneste to kampe, men til januar kan Martin igen ryge ned i hierakiet. 

Ifølge London Evening Standard satser West Ham på at forstærke målmandsposten i det kommende transfervindue, og London-klubben har allerede udset sig to potentielle kandidater. 

Der er tale om den tidligere Chelsea-målmand Asmir Begovic, der er udlejet fra Bournemouth til Qarabag, og den irske landsholdsmålmand Darren Randolph, der var i West Ham fra 2015 til 2017, hvorefter han drog til Middlesbrough. 

London Evening Standard oplyser ikke, om West Ham foretrækker den ene eller anden, men Begovic virker umiddelbart som det mest sandsynlige bud, da bosnierens lejekontrakt med Qarabag udløber i slutningen af december. Herefter vender han hjem til Bournemouth, hvor han ikke er blandt Eddie Howes foretrukne spillere, hvilket kan bane vejen for et skifte til the Hammers. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED