AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:08:2020 16:40
West Ham-flop smækker med døren: Jeg havde fortjent meget mere

Angriberen Albian Ajeti er ikke tilfreds med, hvor få chancer han fik i løbet af sin tid i West Ham.


Celtic har netop lejet den albanske angriber Albian Ajeti i West Ham med mulighed for at gøre aftalen permanent til næste sommer.

Det skete efter Ajeti slet ikke levede op til forventningerne, som The Hammers havde til ham, da de sendte otte millioner pund i schweiziske Basels retning for angriberens underskrift.

For at være retfærdig, så var det godt nok heller ikke meget spilletid, Ajeti fik - kun 130 Premier League-minutter i alt - hvilket albaneren også selv var hurtig til at fremhæve, da han blev spurgt ind til sit exit.

- Ja, for at være ærlig, så fortjente jeg at spille mere - det behøver jeg slet ikke at lægge skjul på, for det fortjente jeg, udtaler Ajeti til Evening Standard.

- Men det er fodbold, og sådan er det nogle gange. Jeg er glad nu, og hvad der er sket, er sket. Jeg vil bare gerne spille fodbold, og derfor er jeg skiftet til Celtic.

Ajeti er trods sin skuffende tid i West Ham ikke en angriber uden målnæse. I sin tid i Basel nettede angriberen 43 gange i i alt 96 optrædener.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED