West Ham fik storsejr hjemme mod Højbjergs Southampton

Af Nikolai Gilkrog Mortensen
04.05.2019 Kl. 15:54
West Ham tog sejren mod Southampton her sen lørdag eftermiddag hjemme på det olympiske stadion i London.

Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen for Southampton på en dag, hvor Southampton fik et stort nederlag med i bagagen.

Kampen mellem de to hold var uden den store betydning, da Southampton lige nøjagtigt har klaret sig fri af nedrykning, og West Ham lå i ingenmandsland i midterfeltet.

West Ham viste dog, at de sagtens kunne sætte sig op til opgøret på hjemmebane alligevel.

Efter 16 minutters spil lavede Southamptons højre back Valery en stor opspilsfejl, hvor han afleverede bolden til West Hams Mark Noble, der hurtigt fandt en fri Arnautovic i dybden, han svigtede ikke på den store chance alene med målmanden. 1-0 til West Ham.

Det var det eneste mål, der blev scoret i første halvleg af opgøret.

I anden halvleg var West Ham igen bedst. Efter 69 minutter scorede Arnautovic sit andet mål i kampen, da han scorede med hovedet efter en retur fra Forster i Southampton-målet.

West Ham udbyggede føringen kort efter, da Fredericks scorede et flot mål efter godt opspil. Arnautovic spillede Fredericks fri med hælen, Fredericks tog et par gode berøringer og scorede sikkert til 3-0.

3-0 blev også kampens slutresultat. Southampton ligger nu på 16. pladsen, mens West Ham befinder sig på en 11. plads i Premier League.