AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
11:01:2017 17:28
West Bromwich sender Gardner til Birmingham

Craig Gardner er blevet udlejet til Birmingham for resten af sæsonen - lejeaftalen bliver til en permanent transfer ved sæsonens afslutning.


Craig Gardner har i den indeværende Premier League-sæson blot fået 213 minutters førsteholdsfodbold, hvorfor midtbanespilleren længe har søgt et skifte væk fra The Hawthorns. 

Det har han nu fået. Således bekræfter West Bromwich onsdag eftermiddag, at Gardner er skitet til Birmingham City på en lejeaftale for resten af sæsonen. 

I den tid kan The Baggies ikke kalde Gardner tilbage og de to klubber er samtidig blevet enige om en aftale, der ved slutningen af sæsonen sender Gardner til St. Andrews på en permanent aftale. 

Den 30-årige midtbanespiller var 18 måneder hos Birmingham mellem januar 2010 og juni 2011 og vandt den engelske Liga Cup i løbet af tiden der. 

- Craig har gjort et godt stykke arbejde for mig og klubben og vi havde ikke travlt med at sende ham væk fra klubben. Men han her desperat for at spille førsteholdsfodbold, hvilket jeg ikke kunne garantere og dette er en glimrende mulighed for ham i Birmingham City


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED