AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 14:28
Werner i 2018: Jeg er mere til Manchester United end Liverpool

RB Leipzig-angriberen har tidligere udtalt, at han er mere fan af Manchester United end Liverpool.


Man har et standpunkt, til man tager et nyt,  men ender Timo Werner med at skifte til Liverpool, vil hans egne udtalelser fra 2018 formentligt hjemsøge ham.

Den 24-årige angriber skulle med sine 27 mål i 36 kampe være et transfermål for Manchester United, Chelsea, FC Barcelona og Real Madrid, men Liverpool har længe lignet den mest sandsynlige destination.

For nyligt udtalte han sågar, at Liverpool erverdens bedste hold, mens Jürgen Klopp er verdens bedste manager, men spoler man tiden to år tilbage, havde piben en anden lyd.

- Dét at spille i Premier League er en drøm for mig. Der er to eller tre klubber, som jeg gerne vil spille for, og Manchester United er en af dem, sagde Werner i 2018 til FourFourTwo.

- Manchester United og Liverpool var holdene, så jeg, når jeg så engelsk fodbold, og jeg er lidt fan af begge hold, fordi de har så meget historie.

Man kan også vende den om og sige, at det er positivt, at Werner allerede for to år siden erkendte, at han også havde en lille Liverpool-fan i maven.

Dengang sagde han dog, at skulle valget stå mellem de to klubber,  ville pilen pege på Old Trafford.

- Da Sir Alex Ferguson var træner, vandt Manchester United alt og var enestående. I Liverpool har de deres stadion og atmosfære, men når det handler om at beslutte sig, er jeg mere til Manchester United end Liverpool, sagde Werner dengang.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED