Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 15:59
Werner føler sig skyldig: Kunne have reddet Lampards job med flere mål

Timo Werner fik en svær start på tilværelsen i Chelsea, og tyskeren funderer over, om lidt mere præcision havde betydet et managerskifte færre


Med blot fem scoringer i 24 kampe har Timo Werner ikke ligefrem taget Premier League med storm siden skiftet til Chelsea. På det seneste har tyskeren dog i højere grad fundet melodien med et par gode præstationer, hvilket har overlappet med Thomas Tuchels tilkomst som ny manager. 

Men selvom Werner ikke har lyst til at hænge sig i fortiden, så kan han ikke lade være med at spekulere på om, hvorvidt lidt flere scoringer fra hans fod kunne have reddet Frank Lampards job.

- Når man kommer hertil for at spille som angriber og være ham, der skal score mål, så er klart, at jeg følte mig lidt skyldig over at brænde så mange chancer, udtaler han ifølge Sky Sports. 

- Over for klubbe, den gamle manager, men også over for mig selv, for jeg ønsker altid at score så meget og så ofte som jeg kan.

- Selvfølgelig kan det tænkes, at den tidligere manager stadig ville have været her, hvis jeg havde scoret fire-fem mål mere, for så havde vi vundet to-tre kampe mere. Men man kan ikke fokusere for meget på fortiden - det er der for mange kampe forude til, tilføjer Werner.

Den første af disse er et vigtigt opgør mod Manchester United senere i dag. Der er kickoff på Stamford Bridge kl. 17.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED