Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 19:34
Werner erkender: Premier League har givet mig fornyet jordkontakt

Timo Werner har haft en svær start i Chelsea, og det er også noget, der har haft en betydning for, hvordan han ser sin egen status som spiller.


44 Bundesliga må i sine sidste to sæsoner i RB Leipzig var årsagen til, at Chelsea i sommer valgte at smide 45 millioner pund efter den tyske angriber Timo Werner.

Den hurtige skarpskytte har dog ikke oplevet nær den samme succes, som man havde forventet, hvilket har resulteret i bekymrende fem scoringer i Premier League i denne sæson.

Det har fået kritikere på nakken af Werner, der ikke kan klage over manglende spilletid, eftersom spilleren har optrådt i 24 ud af 25 liga-kampe i den indeværende sæson.

Situationen har også ændret Werners syn på sig selv, fortæller han overfor den tyske avis Kicker:

- I starten havde jeg det selvbillede, at jeg kunne komme og gøre hvad som helst her, men jeg er blevet bragt tilbage til jorden i løbet af de sidste par måneder.

- I England har man aldrig en stille kamp. Spillerne er 1,90 meter høje, ekstremt fysiske og også hurtige - det gælder selv forsvarerne. Det er imponerende, hvilken intensitet de har her.

Måltørken har også ændret på Werners egen status som en verdensklasse angriber, erkender han selv.

- Selvfølgelig har jeg også bemærket, at jeg i sådan en forsamling ikke længere nødvendigvis er en verdensklasse angriber. Jeg er bare nødt til at fralægge mig alt det pres omkring at skulle score mål.

24-årige Timo Werner har scoret et enkelt mål i sine sidste 15 optrædener i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED