Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:10:2020 22:02
Wenger taler ud om Suarez-saga: Agenten snød os

Arsene Wenger kommer i sin nye bog ind på transfersagen om Luis Suarez tilbage i 2014.


I 2014 bød Arsenal helt præcis £40,000,001 på Luis Suarez, som dengang spillede i Liverpool.

Det fik Liverpools ejer, John W. Henry, til at skrive "Hvad ryger de over i Arsenal?" på sin Twitter-profil.

Nu fortæller Arsene Wenger i sin nye bog 'Arsene Wenger: My Life in Red and White', at de afgav buddet efter at være blevet informeret af angriberens agent om en klausul i Liverpool-kontrakt.

- I 2014 ville vi have fat i Suarez. Vi havde en aftale med spilleren og agenten, men agenten hævdede, at der var en klausul: Liverpool skulle acceptere et bud, hvis det var over £40 millioner. Vi fandt ud af, at den klausul slet ikke eksisterede, skriver Wenger i sin bog ifølge Daily Mirror.

- For at tjekke, om det var sandt, bød vi £40,000,001. Jeg erkender, at det må have set latterligt ud. Liverpool ville ikke sælge Suarez, og de havde råd til at beholde ham, og der var nok også et bud fra Barcelona i horisonten, lyder det fra Wenger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED