AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 14:33
Wenger om Xhaka: Emery gjorde det helt rigtige

Arsene Wenger mener, at Unai Emery gjorde det rigtige ved at tage anførerbindet af Granit Xhaka.


Efter en hændelse, hvor Granit Xhaka bandede af Arsenal-fansene og gik direkte i omklædningsrummet, valgte Unai Emery at fratage ham rollen som anfører.

I stedet er det Pierre-Emerick Aubameyang, der nu er anfører, og det var ifølge Arsene Wenger det rette at gøre.

- Der kommer altid nogle uforudsete ting som manager, og så skal man træffe nogle hurtige beslutninger. Arsenal er en respekteret klub over hele verden, som er bygget på værdier. Alle i klubben skal respektere de værdier, og det skal manageren sørge for, siger Wenger til beIN Sports.

- I modere fodbold mener jeg, at vi har et ansvar omkring, hvordan vi opfører os. Vi er rollemodeller. Arsenal er en af de store klubber, og det skal vi vise. 

- Man har spillere med passion, og de er under et stort pres. Nogle gange kommer der reaktioner, som man ikke vil have, og man skal minde dem om, hvordan man opfører sig.

- Xhaka er en intelligent spiller. Han var ude med en undskyldning, og det var dét Unai ville have fra ham, lyder det fra Wenger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED