AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 18:35
Wenger om skidt Alexis-periode: Han har mistet selvtilliden

Arsene Wenger forsøger at give et svar på hvorfor, at Alexis Sanchez ikke har fundet melodien i Manchester United. Franskmanden tror, at chileneren har mistet sin selvtillid.


Det lignede en drømmebyttehandel, da Manchester United og Arsenal blev enige om at bytte Alexis Sanchez og Henrikh Mkhitaryan i januartransfervinduet. 

Den chilenske stjerne har dog haft umådeligt svært ved at finde Arsenal-formen i Manchester United, da han kun står noteret for fire scoringer i 28 kampe. 

Alexis' tidligere træner i Arsenal, Arsene Wenger, mener, at den dårlige form skyldes manglende selvtillid.

- Jeg tror, at han har mistet sin selvtillid. Styrken ved Alexis Sanchez er, at han tager initiativ og dribler sin modstander, sagde Wenger til beIN Sports og fortsætter. 

- Denne type spiller er også den mest sårbare, når de mister selvtillid i deres spil, fordi deres spil er baseret på selvtillid og lysten til at tage initiativ. Han har langsomt mistet det. 

- I starten af sæsonen havde han et højt fysisk energiniveau, men det har han også mistet. Han er helt sikkert blevet mere frisk, efter Mourinho har udeladt ham i et stykke tid. 

29-årige Alexis scorede 80 mål i 166 kampe for The Gunners.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED