Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2020 09:40
Wenger nærer stor beundring for United-legende: Han bidrog til Fergusons succes

22. Så mange år var Arsene Wenger træner for Arsenal. Nu fortæller han om sin beundring for en tidligere United-spiller.


I 22 år var Arsene Wenger en af nøglepersonerne i Premier League, hvor han førte Arsenal-mandskabet frem til tre Premier League- og syv FA Cup-titler.

Igennem hans tid hos The Gunners opstod der en stor rivalisering med blandt andre Manchester United, hvor han kæmpede med Sir Alex Ferguson om mange ting.

Mens Wenger havde Patrick Vieira som sin egen løjtnant, så udførte Roy Keane den samme rolle hos Manchester United i næsten to årtier. Og den franske træner nærer en dyb og stor beundring for den tidligere irske landsholdsanfører.

- Først og fremmest, så var Roy Keane en fantastisk fodboldspiller. Dernæst var han også en leder, siger franskmanden til Late Late Show.

- Man kunne godt mærke, hvem der var lederen hos Manchester United, og det var ham. Og man kunne også mærke, at nogle af spillerne i hans egen lejr var bange for ham.

- Men han var en meget motiveret spiller, og jeg mener, at han bidrog stort til Fergusons succes, fordi han var den spiller, der fik sine medspillere til at præstere bedre.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED