AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 09:15
Wenger med sit bud: Sådan skal vi ændre offside-reglen

Arsene Wenger kan få en afgørende rolle i at få ændret offside-reglen.


Med indførelsen af VAR i denne Premier League-sæson har det været et samtaleemne efter hver spillerunde.

Det er især de snævre offside-kendelser, som har været omdiskuteret, og Arsene Wenger mener, at man bør lave offside-reglen om for at undgå flere situationer, hvor næsetippen eller en armhule er offside.

- Der er ingen tvivl om, at offside-reglen er det mest kontroversielle ved VAR. Man har set kendelser, hvor der har været en millimeter offside pga. næsetippen, siger Wenger ifølge Daily Mirror og fortsætter:

- Jeg mener, at det er på tide at lave en hurtig ændring. Der er plads til at lave reglen om og sige, at en spillers næse er offside, fordi man kan score med den.

- I stedet vil man ikke være offside, hvis en kropsdel, som man kan score med, bare er på samme linje med den sidste forsvarsspiller - selvom angriberens andre dele af kroppen er i "offside".

- Det vil løse problemet, fordi man ikke længere skal træffe millimeter-beslutninger, lyder det fra Wenger. 

Arsene Wenger er ansat hos FIFA, hvor han har fået rollen som Chief of Global Football, og dermed kan han være en afgørende rolle ved ændringen af offside-reglen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED