AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 10:15
Wenger har ret: Bayern tog røven på Arsenal med Gnabry-transfer

Bild skriver, at Bayern München var involveret i Serge Gnabrys transfer til Werder Bremen.


Arsene Wenger udtalte efter Serge Gnabrys storkamp mod Tottenham, at han forsøgte at forlænge det tidligere Arsenal-talents kontrakt, men at han mistænkte Bayern München for at manipulere wingeren til at skifte til Bundesligaen.

- Vi forsøgte længe at forlænge hans kontrakt, men jeg tror, Bayern manipulerede i kulissen, så hvis Gnabry skiftede til Werder Bremen, så ville han efterfølgende komme til Bayern, udtalte den forhenværende Arsenal-træner.

Og meget tyder nu på, at Arsene Wengér har ret.

Gnabry forlod The Emirates i 2016 til fordel for Werder Bremen, men blev den efterfølgende sommer hentet af Bayern München, inden han blev udlejet til Hoffenheim.

Tyske Bild bekræfter nu Wengers mistanke om, at Bayern München faktisk hviskede Serge Gnabry i ørerne og lovede ham et fremtidigt skifte, hvis han først drog til Werder Bremen.

Bayern lagde planen, fordi klubben angiveligt vidste, at Arsenal ville kræve en større transfersum for Gnabry af dem end af Werder Bremen.

Og den snedige plan lykkedes. Bremen købte Arsenal-talentet for blot €6 millioner og solgte Gnabry videre til Bayern München for €7 millioner sommeren efter.

Hovedpersonen selv, Gnabry, bekræfter ikke decideret, at han hele tiden havde en aftale med Bayern München, men han fortæller i hvert fald til Bild, at han godt vidste, at Bayern var interesset allerede i 2016.

- Jeg vidste godt, at Bayern var interesseret. Men skridtet til Bayern var for stort på det tidspunkt, men mit mål var altid at nå dertil.  Werder Bremen var den rigtige beslutning for mig på det tidspunkt, siger Gnabry.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED