AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 13:50
Wenger forklarer: Derfor skiftede Messi ikke til Arsenal

Arsenal forsøgte at hente Lionel Messi for 16 år siden.


Forestil dig et Arsenal-mandskab med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi fra start. Det er vildt, ikke?

Men det kunne være blevet en realitet, påstår Arsene Wenger.  Det er velkendt, at Cristiano Ronaldo var tæt på skifte Sporting Lissabon ud med The Gunners, inden valget i stedet faldt på Manchester United.

Men der har aldrig været andet end rygter om, at Londonklubben også forsøgte at hente den argentinske verdensstjerne. Nu bekræfter Wenger dog, at der faktisk var hold i dem.

Arsenal forsøgte nemlig at hente Messi tilbage i 2003, da man havde held med at fravriste den catalanske storklub Cesc Fabregas. Han og Messi spillede på samme ungdomshold på La Masia, og der var forhandlinger om at bringe begge til London.

Men hvor Barcelona kunne leve med at lade Fabregas skifte, så var Messi allerede dengang udset en fremtidig hovedrolle på Camp Nou.

- Vi forhandlede med Messi, da vi hentede Fabregas,. Pique og Fabregaskom til England, men Messi blev i Spanien. Vi var interesserede i ham, men han var urørlig på det tidspunkt, fortæller Wenger til BeIN Sports.

Dermed kan man nu tilføje endnu et navn til listen over store fodboldspilere, som Arsene Wenger var lige ved og næsten at hente. Men sådan er livet, mener Arsenal-legenden.

- Ja, du må leve med ærgrelse i livet, siger Wenger.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED