Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2020 14:08
Wenger forklarer: Derfor er Mourinho ikke med i min bog

José Mourinho har antydet, at Arsene Wenger ikke inkluderede ham i sin selvbiografi på grund af en dårlig indbyrdes statistik, men den legendariske franskmand har en anden forklaring på udeladelsen


I Arsene Wengers nye selvbiografi spiller Manchester United-legenden Sir Alex Ferguson en stor rolle. De to store managere udkæmpede mange dueller på sidelinjen i løbet af Wengers td i Arsenal, og deres rivallisering er for længst skrevet ind i Premier Leagues historiebøger. 

Men Wenger havde til gengæld ikke et ord at skrive om José Mourinho, som ellers også var i centrum af et par alvorlige infights med franskmanden. Mourinho har selv foreslået, at det kunne have noget at gøre med det faktum, at Arsenal sjældent formåede at besejre et af hans mandskaber. 

Wenger selv har dog en mere uskyldig forklaring, selvom han indrømmer, at Mourinho kunne få ham op i det røde felt.

- Nogle gange mente jeg, at jeg blev provokeret eller afskyede en andens opførsel. I nogle kampe var mit aggressionsniveau højere end det burde have været, og så krævede det ikke meget før tingene gik galt.

- Sådan var det lidt med Mourinho, men nu er der kommet ro på. Det er derfor, at jeg kun taler om Ferguson i min bog, for vi arbejder ikke længere. 

- Ferguson var en dårlig taber, lige som mig. Jeg ville ikke skrive om managere som Mourinho, Jürgen Klopp eller Pep Guardiola, der stadig arbejder, udtaler Wenger ifølge Football365.

Arsene Wenger har ikke udelukket, at han en dag vender tilbage til trænergerningen, men for tiden arbejder han i en udviklende konsulentrolle hos FIFA. Han stod i spidsen for Arsenal mellem 1996-2018.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED