AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 19:45
Wenger forklarer: Derfor dominerer de engelske hold i Europa denne sæson

Arsene Wenger føler særligt, at aldrende trupper for de europæiske konkurrenter er skyld i, at vi har fire engelske hold i finalerne af de store europæiske klubturneringer denne sæson.


Arsenal, Chelsea, Liverpool og Tottenham.  Alle fortjener de en plads i henholdsvis Europa League- og Champions League-finalen,  men det har været nemmere at nå dertil, for de andre store europæiske storklubber har ladet deres trupper stå til.

Sådan lyder forklaringen fra Arsene Wenger.

- Først og fremmest skyldes det, at klubberne i England arbejder ekstremt hårdt.  Derudover har de engelske klubber så store finansielle muskler,  men deres dominans skyldes særligt, at de andre storhold er kollapset denne sæson, siger Wenger til Talksport.

- Når jeg siger kollaps, så snakker jeg om Barcelona, Real Madrid, Bayern München og Juventus.  De spillere, som plejede at gøre forskellen for de klubber, er ikke i stand til at levere på samme niveau længere.

Wenger mener ikke, at spillere som Arjen Robben og Franck Ribery har kunnet hæve Bayern Münchens niveau denne sæson.  Barcelona forsøger stadig at komme sig over tabet af Xavi og Iniesta.

Real Madrid mistede Ronaldo,  mens Juventus' store stjerner enten er blevet gamle eller,  som Buffon, har forladt klubben.

- De engelske hold har præsteret så godt, fordi de er inde i en stærk periode, mens de andre dominante krafter i europæisk fodbold er kollapset.  De er nu på markedet for at forstærke sig igen, siger Wenger.

- Jeg kan love jer, at vi får et virkeligt interessant transfermarked denne sommer med en stor kamp mellem de mange klubber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED