AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 09:20
Wenger er blevet tilbudt kontroversiel trænerstilling

France Football skriver onsdag, at Arsenal-legenden er blevet tilbudt stillingen som landstræner for Qatar.


Selvom Arsenals niveau dykkede mod slutningen af Arsene Wengers regeringstid på The Emirates, kunne franskmanden forud for denne sæson forlade klubben efter 22 års service med æren i behold og et nogenlunde ublakket ry.

Det har den 69-årige træner nu chancen for at sætte over styr,  for Wenger er ifølge France Football blevet tilbudt stillingen som landstræner for Qatar.

- Som forberedelse til VM-slutrunden i 2022 ønsker Qatar sig et stort navn på trænerbænken, skriver France Football.

Wenger har aldrig lagt skjul på, at han gerne ville vende tilbage til trænergerningen, hvis den rette chance bød sig. Spørgsmålet er, om han anser Qatar som netop det.

Den mellemøstlige nation afholder verdensmesterskaberne i november-december 2022,  men er af flere menneskerettighedsorganisationer blevet kritiseret for sin behandling af arbejderne, som blandt andet står for at bygge stadionerne til slutrunden.

Derfor vil der formentlig lyde et ramaskrig, skulle Wenger takke ja til jobtilbuddet, og franskmanden vil næsten med garanti få kritik for sin beslutning.

Foruden at vende tilbage til sin funktion som træner,  har den 69-årige franskmand aldrig udelukket at vende tilbage til fodboldverdenen med en anden stillingsbetegnelse, og det har tidligere været rygtet, at han skulle være blevet tilbudt stillingen som teknisk direktør for Paris Saint-Germain. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED