AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2020 10:49
Wenger: Arsenal efterlod sin sjæl på Highbury

Arsene Wenger føler ikke, at Arsenal har været i stand til at genfinde sjælen og stemningen fra sit gamle stadion på The Emirates.


The Gunners mistede et stykke af sin identitet, da man forlod Highbury til fordel for et nybygget Emirates Stadium i 2006.  Det mener Arsene Wenger.

Franskmanden vandt i sine 10 år for klubben inden stadionskiftet 11 trofæer, men sidenhen har han og sine efterfølgere haft svært ved at matche successen.

- Vi skiftede fra Highbury, som mindede om Anfield, men der var en særlig sjæl på det stadion. Vi byggede et nyt stadion, men vi genfandt aldrig vores sjæl. Vi efterlod den på Highbury, siger Wenger til BeIN Sports.

Den manglende sjæl skyldes i høj grad lavpraktiske og sikkerhedsmæssige årsager,  mener Arsenal-legenden.

- Vi kunne ikke genfinde sjælen af sikkerhedsmæssige årsager. Afstanden fra lægterne til banen skulle være større, og der skulle være plads til, at der kunne komme ambulancer ind, siger franskmanden.

- Tribunernes skråning skulle også være mindre, og alle disse ting betød, at vi ikke kunne genskabe atmosfæren fra Highbury.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED