Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 20:33
Wenger afslører: Fik mange beskeder efter Liverpool-nederlag

Arsene Wenger fortæller, at han modtog en del beskeder fra Arsenal-fans, da Liverpool i februar tabte 3-0 til Watford.


Den 70-årige franskmand arbejder i dag for FIFA. Og han har gjort det op med sig selv. Han forlod Arsenal for evigt, da han trådte tilbage på posten som cheftræner for klubben.

Men den nu pensionerede træner er altså nu endegyldigt fortid på Emirates. Også i private sammenhænge.

- Om jeg vender tilbage til Emirates? Jeg har altid sagt mig selv, at jeg ville forlade Arsenal helt og aldeles. Det er beslutningen, jeg traf i sin tid, fortæller han til beIN Sports.

I skrivende stund er The Gunners i færd med at forberede opførelsen af en statue af Arsene Wenger ude foran stadionet.

- Jeg var træner for klubben i 1235 kampe. Jeg har haft gode og dårlige tider her. Men jeg har altid prøvet at forsvare klubbens værdier. Og det mener jeg, jeg har formået.

2003/04-sæsonen anses som Wengers største triumf i løbet af trænerkarrieren. Således førte han Arsenal-mandskabet frem til mesterskabet uden nederlag. Noget, som Liverpool også var tæt på at slå.

Indtil The Reds tabte med 0-3 til Watford i februar.

- Det var på en eller anden måde befriende at se Liverpool tabe. De kunne have gået hele vejen. Men det viser, at det er svært at lave sådan en præstation. Jeg fik en hel del beskeder fra Arsenal-fans den dag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED