Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2021 19:44
Wenger afslører: Dette bliver det næste revolutionerende i fodbold

Arsene Wenger er blevet ansat hos FIFA, og han fortæller, at den næste store udvikling i fodbold omhandler offside-kendelser.


For nogle år siden blev VAR indført i professionel fodbold, og det har for alvor gjort sig bemærket.

Det har uden tvivl været en hjælp for mange dommere, men VAR er stadig en stor frustration for mange, og der er også mange, der ønsker at afskaffe det.

Det er især de tætte offside-kendelser, hvor VAR kommer på banen og hjælpe linjevogterne, men nu går der formentlig ikke lang tid, før linjevogterne slet ikke skal holde øje med det.

Arsene Wenger, som nu er ansat hos FIFA i rollen som Chief of Global Football Development, fortæller i et interview, at offside-kendelserne snart bliver automatiseret. 

- Der er gode chancer for, at offside-kendelser vil blive automatiseret i 2022, siger den tidligere Arsenal-manager til RMC Sport.

- Jeg er bundet til hemmeligheder, men det vil være den næste store udvikling omkring fodbolddommere, lyder det fra Arsene Wenger. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE